Sportaza oldal áttekintése és elemzése

A Sportaza egy modern és innovatív online fogadási és kaszinó platform, amelyet a Rabidi N.V. üzemeltet, curacao-i engedéllyel. A cég hírneve erős a magyar játékosok körében a Sportava review alapján, részben annak köszönhetően, hogy kapcsolatban áll más nagy online szerencsejáték-szereplőkkel, mint a butOn és a 24/7 Partners. Széles körű sportfogadási lehetőségeket és több mint 5800 kaszinó játékot kínálnak, amelyek között számos népszerű és kiváló minőségű cím található. Az ügyfelek számára vonzó bónuszok és promóciók, valamint biztonságos és sokoldalú fizetési módok állnak rendelkezésre.

 

Előnyök Hátrányok
Curacao-i licenc és hírneves tulaj Korlátozott mobilalkalmazás
Több mint 5800 kaszinó játék Túlzsúfolt kezelőfelület
Vonzó bónuszok és promóciók Néhány eseményen nincs ázsiai hendikep
Széleskörű fizetési lehetőségek

 

Sportaza általános információk

kaszinó és bukméker Sportaza

Alapítás éve 2020 (Sportfogadás) / 2021 (Kaszinó)
Licenc Curacao
Játékok száma 5800+ (Kaszinó)
Játékok típusai Sportfogadás, Nyerőgépek, Asztali Játékok, Élő Kaszinó
Fizetési lehetőségek Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Banki átutalás, Kriptovaluták (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, stb.)
Ügyfélszolgálat Telefon, Email, 24/7 Élő Chat
Nyelvek Több nyelv, beleértve a magyart
Minimum befizetés 5000 HUF (Sportfogadás) / 7600 € (Kaszinó)
Maximum kifizetés 1 000 000 HUF/nap (VIP tagságtól függően változó)

 

Regisztrációs segítség a Sportazán való játékhoz

A Sportazán a regisztrációs folyamat egyszerű és gyors, csak néhány lépést igényel. A regisztráció lehetővé teszi, hogy hozzáférjen az összes sportfogadási és kaszinó szolgáltatásokhoz, és igénybe vehesse a különféle bónuszokat és promóciókat.

A Sportaza login szükséges lépései:

  • Látogasson el a Sportaza weboldalára.
  • Kattintson a „Regisztráció” gombra.
  • Töltse ki első lépésben a belépési adatokat: email cím, felhasználónév és jelszó.
  • A második lépésben adja meg további adatait: teljes név, cím, preferált pénznem, telefonszám, születési dátum.
  • Végezze el az első befizetést, és válassza ki az esetleges üdvözlő bónuszt.

 

Bónuszok és promóciók

sport bónusz a Sportaza bukmékertől

Számos vonzó bónuszt és promóciót kínálnak véleményünk szerint, mind új, mind meglévő játékosok számára. Ezek közé tartozik az új játékosoknak szóló üdvözlő bónusz, ami magában foglalja a 100%-os befizetési bónuszt, valamint ingyenes fogadásokat. A kaszinójátékosok számára további bónuszok, például ingyenes pörgetések és befizetési bónuszok állnak rendelkezésre. A rendszeres játékosok számára pedig különböző hűségprogramok és cashback ajánlatok érhetők el.

Bónusz Típusa Mennyiség és Leírás
Új Játékos Üdvözlő Bónusz 100% 35 000 HUF-ig – Első befizetés megduplázása + 4000 HUF ingyenes fogadás
Kaszinó Üdvözlő Bónusz 100% 150.000 HUF-ig – Plusz 200 ingyenes pörgetés a kaszinó játékokra
Heti Újratöltési Bónusz 50 ingyenes pörgetés – Hetente egyszer befizetés után
Hétvégi Újratöltési Bónusz 50% 250 000 HUF-ig – Plusz 50 ingyenes pörgetés a hétvégén
Heti Készpénzvisszatérítés 10%-15% – A veszteségek egy részének visszatérítése

 

VIP program a Sportazán

A Sportaza bonus VIP programjával számos előnyt biztosít tagjai számára. A program öt szintet tartalmaz: Kezdő (Beginner), Amatőr (Amateur), Szakértő (Expert), Profi (Pro) és Legenda (Legend). A VIP tagok különböző előnyöket élvezhetnek, mint például növelt havi kifizetési limit, személyes menedzser, személyre szabott VIP szolgáltatások, kibővített előnyök, egyedi privilégiumok és cashback ajánlatok. Az Expert, Pro és Legend szintű játékosok akár 15%-os visszatérítési bónuszt is kaphatnak. A VIP szintek eléréséhez valódi pénzes játékokkal kell játszani és előrelépni a ranglétrán.

 

Sportfogadás a Sportazán

A Sportaza vélemények szerint fő vonzereje a széleskörű sportfogadási lehetőségek kínálata Magyarországon. Platformjukon a felhasználók számos sportág közül választhatnak, beleértve a labdarúgást, teniszt, kosárlabdát, amerikai sportokat, és még sok mást. A fogadási lehetőségeik közé tartozik az élő fogadás, a fogadáskészítő, valamint az ázsiai hendikep, amelyek mindegyike növeli a játék izgalmát és változatosságát. A Sportaza bet rendszeresen kínál promóciókat és bónuszokat a sportfogadóknak, mint például ingyenes fogadások és odds-növelő ajánlatok, ami további motivációt jelent a játékosok számára.

 

Virtuális sportok

A virtuális sportok olyan digitálisan generált sportesemények, ahol az eredményeket algoritmusok határozzák meg, így biztosítva a véletlenszerűséget és igazságosságot. Ezek a játékok folyamatosan elérhetőek náluk, és lehetőséget biztosítanak a fogadóknak, hogy különböző sportágakban, mint például virtuális kosárlabda, asztalitenisz vagy kutya- és lóverseny, fogadásokat tegyenek. A virtuális sportfogadás gyorsabb és dinamikusabb, mint a hagyományos sportfogadás, mivel az események rövidebbek és gyakrabban zajlanak.

Főbb fogadási típusaik tartalmazzák:

  1. Győztesre fogadás
  2. Helyezésre fogadás
  3. Pontszámra vagy eredményre fogadás

 

Élőfogadás

Az élőfogadás a weboldalon egy kiváló lehetőség a fogadók számára véleményünk szerint, hogy valós időben fogadjanak különböző sporteseményekre. Az élő fogadás során a játékosok fogadásokat tehetnek egészen a mérkőzések végéig, ami izgalmas és változatos fogadási lehetőségeket biztosít. A Sportazán továbbá élő közvetítési lehetőséget is van, ami még szórakoztatóbbá teszi a fogadási élményt. Az élő fogadási szekcióban a kifizetési arány meghaladja a 94%-ot, és az oddsok folyamatosan változnak, lehetőséget adva a játékosoknak, hogy kiaknázzák a legmagasabb árakat.

Főbb események az Élőfogadásban:

  • Labdarúgás: A legnépszerűbb nemzetközi és helyi bajnokságok és mérkőzések.
  • Kosárlabda: Több ország bajnokságai és nemzetközi tornák.
  • Tenisz: Grand Slam tornák, ATP és WTA események.
  • Asztalitenisz: Nemzetközi és helyi versenyek.
  • Baseball: MLB és más nemzetközi ligák.
  • Jégkorong: NHL, valamint más nemzetközi és regionális ligák.

 

E-sportok

Az E-sport fogadási lehetőségek igen sokrétűek, számos népszerű e-sport eseményre lehet fogadni náluk. A platformon fogadások köthetők többek között a Call of Duty, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six, Starcraft 2, Valorant, Counter Strike csatákra és a Rocket League-re.

 

Sportaza kaszinójátékok

A Sportaza casino rendkívül változatos játékportfóliót kínál, több mint 5800 játékkal. A kaszinójátékok között megtalálhatják a népszerű nyerőgépeket, asztali játékokat, élő osztós játékokat és több egyéb kaszinó klasszikust. A nyerőgép kínálat rendkívül széles, több mint 5500 féle játékkal, a klasszikus három tárcsás nyerőgépektől kezdve az ultramodern animált nyerőgépekig. Az asztali játékok között számos változatban elérhető a rulett, blackjack és baccarat. Az élő kaszinó részlegben pedig a játékosok valós idejű interakcióban részesülhetnek a krupiékkel, növelve a játékélmény autentikusságát.

 

Nyerőgépek

nyerőgépek a Sportaza kaszinó honlapján

A Sportaza kaszinójában a nyerőgépek széles választékban elérhetők, különböző témájú és különböző kifizetési arányokkal (RTP) rendelkező játékokkal. A nyerőgépek között találhatók olyan népszerű címek, mint a „Rise of Merlin” és az „Egyptian Fortunes”, amelyeket elismert játékfejlesztők, mint a Play ‘n GO és a Pragmatic Play készítettek.

Játék RTP Játék Készítője
Rise of Merlin 96.58% Play ‘n GO
Egyptian Fortunes 96.50% Pragmatic Play
Book of 99 99% Relax Gaming
Starburst 96.09% NetEnt
Gonzo’s Quest 95.97% NetEnt

 

Asztali játékok

A Sportaza kaszinóban található asztali játékok változatosak és magas színvonalúak, számos népszerű játéktípust kínálva. Hivatásuknak érzik, hogy játékosaik mindig megtalálják a legnépszerűbb változatokat , amiket folyamatosan frissítenek.

Kategória Játékok Típusai
Poker Texas Hold’em, Omaha
Baccarat Punto Banco, Speed Baccarat
Blackjack Klasszikus Blackjack, Multi-Hand Blackjack, American Blackjack
Rulett Európai Rulett, Amerikai Rulett, Francia Rulett

 

Élő kaszinó

Az élő kaszinóban a Sportazán különleges élményt nyújtanak a játékosok számára, ahol valós időben, élő krupiékkal élvezhetik a játékot, mintha egy valódi kaszinóban lennének. Ebben a szegmensben valós idejű közvetítésen keresztül csatlakozhatnak az asztalokhoz, és interakcióba léphetnek a krupiékkal és más játékosokkal. A valódi kaszinók hangulatát és izgalmát hozzák el, miközben a játékosok a saját otthonuk kényelméből játszhatnak.

Az élő kaszinó népszerű játékai közé tartoznak:

  • Blackjack
  • Rulett
  • Baccarat
  • Póker
  • Dream Catcher

 

Mobil alkalmazás

Mobil alkalmazásuk lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármikor és bárhol fogadhassanak, biztosítva a folyamatos hozzáférést a sportfogadási és kaszinó szolgáltatásaikhoz. A mobil app felhasználóbarát felülete gyors és intuitív navigációt biztosít, így a játékosok könnyedén megtalálhatják kedvenc játékaikat vagy sporteseményeiket. Az alkalmazás optimalizálva van mobil eszközökön való használatra, ami magába foglalja az érintőképernyős irányítást és az alkalmazáshoz igazított elrendezést, így a játékélmény sima és zökkenőmentes. Ezenkívül a mobil app lehetővé teszi a befizetéseket és kifizetéseket, valamint az élő fogadások és kaszinó játékok elérését is.

A Sportaza mobil alkalmazásának telepítése a következő lépéseket igényli:

  1. A megfelelő alkalmazás boltban (App Store vagy Google Play) keressen rá a Sportaza appra.
  2. Töltse le és telepítse az alkalmazást a szokásos módon, az alkalmazásbolt utasításait követve.
  3. Nyissa meg az alkalmazást, jelentkezzen be meglévő Sportaza fiókjával vagy hozzon létre egy újat, és kezdje el a játékot.

 

Fizetési lehetőségek a Sportazán

Széles körű fizetési lehetőségeket kínálnak a felhasználók számára, beleértve a hitel- és bankkártyákat, elektronikus pénztárcákat, banki átutalást, és kriptovalutákat. Sokoldalúságk lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyen válasszanak a különböző befizetési és kifizetési módszerek közül, hogy megfeleljenek személyes igényeiknek és pénzügyi preferenciáiknak.

Fizetési rendszer Minimális befizetés Maximális kifizetés Közvetítési díj Várakozási idő
Hitel-/Bankkártya 5 000 HUF 2 000 000 HUF 0% Azonnali – néhány nap
E-Pénztárca 2 000 HUF 500 000 HUF 0% Azonnali – 24 óra
Banki Átutalás 10 000 HUF 5 000 000 HUF 0% 2-5 nap
Kriptovaluta 2 000 HUF Nincs limit 0% Azonnali – néhány óra

 

Biztonság és hűség ennél a fogadóirodánál

Elkötelezettek a biztonság és a tisztességes játék iránt, amit a szigorú licenszelési és szabályozási előírások betartásával biztosítanak. A cég rendelkezik nemzetközi szerencsejáték-engedéllyel, amelyet a Curacao Gaming Authority ad ki (száma: 8048/JAZ), garantálva ezzel a játékosok jogainak védelmét és a törvényes működést. Továbbá nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználói adatok védelmére is, modern titkosítási technológiákat alkalmazva a személyes és pénzügyi adatok biztonságos kezelésére.

 

Ügyfélszolgálat a fogadóirodában

Magas színvonalú ügyfélszolgálatot találhatunk náluk, többféle módon biztosítják a gyors és hatékony kapcsolattartást az ügyfelekkel. Az ügyfélszolgálatuk elérhető a nap 24 órájában, a hét minden napján, és készen áll arra, hogy segítsen a játékosoknak minden kérdésben vagy problémában, legyen szó akár fiókkezeléssel, befizetésekkel, vagy a játékokkal kapcsolatos információkról.

E-mail: a [email protected] címen, amely gyors és hatékony módot kínál a kérdések és problémák kezelésére.

Telefon: a +35680062513-as számon, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy közvetlenül beszéljenek egy ügyfélszolgálati képviselővel.

Élő chat: A weboldalon elérhető élő chat funkció gyors válaszadást és kényelmes kapcsolattartást biztosít.

 

Miért ajánlják szakértőink a Sportazát?

Szakértőink a Sportazát az olyan kulcsfontosságú előnyök miatt ajánlják mint a széleskörű játékválaszték amivel a Sportaza hatalmas választékot kínál sportfogadási lehetőségekből és kaszinó játékokból, így minden típusú játékos megtalálhatja kedvencét. A Curacao Gaming Authority által kiadott licenccel a Sportaza biztosítja a játékosok adatainak védelmét és a játékok tisztességét. Kiváló az ügyfélszolgálatuk, többféle kapcsolattartási móddal, beleértve az élő chatet, e-mailt és telefont. Valamint, a platform mobilbarát, a mobilalkalmazásuk és weboldaluk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol és bármikor hozzáférjenek a játékokhoz és fogadási lehetőségekhez.

 

Gyakran ismételt kérdések

A Sportaza gyakran ismételt kérdései olyan alapvető információkat tartalmaznak, amelyek segítenek az új játékosoknak megérteni a platform működését, és hatékonyan kezelni fiókjaikat. Ezek a kérdések és válaszok gyors tájékoztatást nyújtanak a regisztrációtól kezdve a technikai problémákig, így a játékosok gyorsan és egyszerűen megoldhatják a gyakori problémáikat.

1. A Sportaza fogadóiroda biztonságos?

A Sportaza Curacao szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik. Ezenkívül egy bejegyzett vállalat üzemelteti.

2. Mennyi időbe telik a regisztráció a Sportazán?

A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe, mivel a regisztrációs lépések egyszerűek.

3. Mit tegyek, ha elveszítettem a jelszavam?

A játékosokat arra kérjük, hogy használják a jelszó-visszaállítási linket, ha elveszítik jelszavukat. Emellett kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal is segítségért.

4. Megváltoztathatom-e az odds formátumokat tizedesről törtrészre?

Megváltoztathatja az odds formátumokat tizedesről törtrészre, de ez csak a regisztráció után lehetséges.

5. Hány nyelven érhető el a Sportaza fogadóiroda?

Több mint 15 nyelv érhető el.